“Pe cine nu laşi să moară” într-o seară de vară

Astăzi, la ora 18:30, în foaierul Sălii Radio a avut loc lansarea ultimei cărţi semnate Anamaria Ionescu, sub îngrijirea şi oblăduirea Editurii Tritonic.

Alături de editorul Bogdan Hrib, Vasilica Ghiţă Ene – redactor la Radio România Antena Satelor şi autoarea cărţii, normal, a luat cuvântul şi subsemnatul, în calitate de invitat şi de semnatar al copertei a IV-a a volumului sugestiv intitulat “Pe cine nu laşi să moară”.

Atmosfera a fost destinsă, de vară, vorbitorii lăudând fără efort atât cartea ca scriere, conţinut şi diversitate, cât şi pe autoare ca om, prieten ori coleg.

Participanţii au fost mulţi, mulţi, fapt ceea ce a demonstrat că înainte de a fi fost scriitor, Anamaria a fost ceea ce v-am spus mai sus: om, prieten ori coleg.

De salutat prezenţa Monicăi Ramirez şi a pretenarilor de la DaewooClub: Vaxxi, Miţa, Xena, Xenon, Laurenţiu, Blonda, Alice, Emi, Salex & Co., Leutzu, Leutza, Iulia, Cami şi o să mai completez lista pe măsură ce mai aflu de la autoare pe cine a mai văzut.

Cu promisiunea că ne vor mai face astfel de surprize frumoase, atât Anamaria Ionescu, cât şi Editura Tritonic, după o oră şi ceva de semnat autografe, autoarea i-a invitat pe cei mai răbdători dintre noi la o limonadă în împrejurimi.

Iar în loc de încheiere vă ofer câteva imagini de la frumosul eveniment.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Neliniştitu' » Post Topic » Pe cine nu laşi să moară…
  2. Cele bune să se-adune | Adrian Voicu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*