Se duse și anul ăsta… Abia-l aștept pe următorul!

2015 a debutat literar într-o zi de 13 ianuarie, prin publicarea câtorva dintre poeziile mele în revista Tiuk!.

În februarie și martie, maestrul Horia Gârbea îmi făcea onoarea unei cronici la volumul meu de versuri, Una pe inimă, una pe dos, pe blogul personal și în Revista Luceafărul.

La mijloc de primăvară, Felix Nicolau avea să se aplece asupra Nepovestitelor trăiri ale templierilor români, dar și a volumului de versuri în Agenția de Carte și Ziarul Financiar.

În aprilie îmi apărea la Tracus Arte cartea A fi sau a nu Wi-Fi, un volum plin de proze scurte și ultrascurte, unele mai haioase ca altele, despre care avea să scrie Claudiu Săvescu și Leontina Mardale în revista Literatura pe tocuri.

Fix la jumătatea toamnei vede, în sfârșit, lumina o carte tare dragă mie și pe care am pritocit-o îndelung, Pe vremea când lumea începea să-și taie porcul de pe listă, despre care Oliviana Georgescu scris în Literatura pe tocuri cât de mult i-a plăcut.

La sfârșitul aceleași toamne literare, împreună cu Tracus Arte, aveam să producem cea mai haioasă lansare de până acum, înconjurați de prieteni mii, stele făclii și căldura de la Open Art.

Acum, că se duse anul ăsta, nu pot să vă spun cât de mult aștept să vină următorul, pentru că mai sunt multe, multe de povestit…

Să ne citim cu bine, deci, și la anul și

LA MULȚI ANI!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*