Din nou la Bookfest

31.05.2011

Dragii moşului, s-a produs, în sfârşit, cel mai aşteptat eveniment literar pentru persoana proprie: lansarea Cărţii a II-a a Nepovestitelor trăiri ale templierilor români. Nu pot să vă spun exact când am fost mai emoţionat, la lansarea Cărţii I sau astăzi.

Şi-acum un an, şi-acum, m-am reîntâlnit cu oameni dragi mie, pe care cotidianul şi grijile lui m-au împiedicat să-i văd vreme de ani buni… Vedeţi? Şi de-asta-s bune lansările, că ai ocazia să-ţi revezi trecutul, prezentul şi, pentru unii cu abilităţi, şi viitorul.

Viitorul templierilor e pe mâini bune, zic eu, dacă însuşi domnul Viorel Zaicu, Directorul Editorial al Editurii ALL, a declarat că aşteaptă şi cea de-a treia Carte a Nepovestitelor trăiri ale templierilor români.

“Omul viu” Ştefan Mitroi, Viorel Zaicu şi Mario Demezzo au avut numai cuvinte de laudă pentru Cartea a II-a şi aşteaptă care ecranizarea, care punerea în scenă ori, pur şi simplu, următoarea Carte cu aventurile lui Berilă, Kremvurşt şi Pişta.

A fost lume ca la votarea din vremurile bune, mulţi, foarte mulţi prieteni dragi care au venit cu prieteni dragi şi tot aşa, astfel încât din nou a fost festival de râs şi voie bună la standul Editurii ALL. Şi unde mai pui că până şi sfinţii mucenici Ermie, Eusebiu, Haralambie, dar, mai ales, Lansarie au fost de partea noastră şi n-a dat nici un strop de ploaie!

Mulţumiri multiple dragele mele, dragii mei! Să dea Dumnezeu să ne revedem sănătoşi şi voioşi la următoarele lansări, pentru că, nu-i aşa, ALL be back!

Sincere felicitări şi mulţumiri Mădălinei Ionescu şi lui Florin Biolan pentru excelentele imagini.

4 Comments

 1. Deja te-am felicitat pentru prima carte si sunt sigur ca a doua o sa-mi depaseasca asteptarile 🙂
  Ma bucur ca am putut sa ajung la lansare si sper sa ne vedem cu voie buna si sanatate si la anu’ pe vremea asta la lansarea celei de-a treia carti.
  Multa bafta cu tot ce iti propui si asteptam sa ne surprinzi in continuare cu lucrari de exceptie!

 2. Mă bucur că te-am cunoscut şi sper ca nici de această dată templierii mei să nu te înşele la aşteptări. 🙂
  Mulţam mult şi numai bine să ai! 🙂

 3. Adi, mă bucur mult pentru succesul templierilor tăi. Nici nu putea fi altfel!
  Din nou îmi exprim regretul de a nu fi fost prezentă la lansare, mai ales că văd în poze multă animaţie şi coadă la autografe!
  La mai multe lansări şi la cât mai mulţi citittori!

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Din nou la Bookfest | Adrian Voicu
 2. Neliniştitu' » Post Topic » Bookfest 2012 – Cartea a II-a

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*