Pe firul apei

Nu mai ţin minte exact de ce căutam eu cuvântul “cenaclu” pe internet, cert este că Google m-a adus exact pe Cenaclul Online “Premiile Lili”. Am stat un pic pe gânduri, am luat un capitol din “Între două decolări” şi l-am trimis doamnei Lucia Verona pe email.
Pe 5 mai 2009 mi-a apărut primul text pe blogul cenaclului, iar joi, 7 mai 2009, în jur de 20:30, mi se lua textul la puricat “live”. A fost o experienţă unică, pe cât de inedită, pe atât de plăcută.

Pe la jumătatea lui mai primesc un mail de la doamna Verona: “Ne-ar face plăcere dacă ai putea veni duminică, 24 mai, la Ogrezeni, să citeşti din proza ta. Aşteptăm răspunsul cît mai rapid!”.
Eh, uite-aşa s-a întâmplat că, la prima ediţie a Festivalului de Literatură Lili, am citit un capitol din cea de-a doua mea carte, “Între două decolări”.

Ideea cărţii s-a născut tot la întâlnirile de la Ogrezeni şi astfel, după mai bine de-un an, avea să apară întru citirea publicului larg “Premiile Lili – Antologia Festivalului de Literatură LILI, Ediţia I”, o carte ce cuprinde texte ale laureaţilor Premiilor Lili şi nu numai.
Textele selectate pentru antologie sunt două capitole din “Între două decolări”, “Asmara, Eritrea” şi “Libreville, Gabon”.

S-aveţi lectură plăcută.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*