”O istorie cu muște și alte povești vii pentru copii” a apărut la Junimea

Dragi prieteni, cu maximă fericire în inimă și profundă bucurie în suflet, vă anunț că O istorie cu muște și alte povești vii pentru copii a apărut la prestigioasa Editura Junimea.

Este o cărticică pentru copilași isteți, are o sumedenie de povestiri faine la care am alăturat inspiratele și preafrumoasele desene ale bunei mele prietene Wendy van der Zee, căreia îi mulțumesc și aici pentru răbdare, efort și dăruire.

Domnul Lucian Vasiliu, directorul editurii, spunea despre carte că ”arată bine din toate punctele de vedere” iar despre autor că are ”har, substanță, spirit ludic”.

Le mulțumesc din suflet domnului Lucian Vasiliu dimpreună cu excelenta sa echipă junimistă și deie bunul Dumnezeu și sfânta Muză să mai facem una-alta.

Vă invit să vă convingeți de toate cele de mai sus, pentru că, nu-i așa, după cum însuși marele cronicar Miron Costin spunea ”Nu e alta mai frumoasă şi de folos în toată viaţa omului zăbavă decât cititul cărţilor”.

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. La bulivar, birjar, către anul viitor! – Adrian Voicu
  2. Neliniştitu' » Post Topic » La bulivar, birjar, către anul viitor!
  3. ”Amorul bățului e chibrit” – a doua carte pentru copii, doar ce a apărut la Editura pentru Artă și Literatură – Adrian Voicu
  4. Editura pentru Artă și Literatură știe despre ”Amorul bățului de chibrit” – Neliniştitu'

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*