Next Up 1. Proza. Antologiile orașului București

Dragii mei, 1 Mai vine cu încă o mare bucurie pe care nu mă lasă inima să nu v-o împărtășesc: am apărut în primul volum al antologiei Next Up – Antologiile orașului București!

Faptul că sunt alături de nume mari ale prozei contemporane, nume precum Norman Manea, Bujor Nedelcovici, Răzvan Petrescu ori Stelian Țurlea, reprezintă o mare onoare, dar și o obligație de a-mi menține scrisul în acest distins eșalon.

Antologia este coordonată de domnul Aurel Maria Baros, președintele Filialei Proză – București, căruia îi foarte mulțumesc și pe această cale, și va cuprinde 12 volume cu texte ale membrilor Uniunii Scriitorilor din capitală.

Prin urmare, Plasatorul de gânduri se află în selecta companie a povestirilor lui Norman Manea, Bujor Nedelcovici, Stelian Țurlea, Răzvan Petrescu, Șerban Tomșa, Emil Lungeanu, Florin Toma, Nicolae Stan, Dan Stanca, Ion Lazu, Viorel Dianu, Alina Calina Garaș, Marilena Istrati, George Arion, Gheorghe Iova, Constantin Arcu, Alecu Ivan Ghilia, Mihai Hafia Traista și M.B. Ionescu-Lupeanu.

În încheiere vă doresc petrecere faină de ziua care este și vă invit să-mi citiți Plasatorul de gânduri la umbra unui pom, cu un pahar de vin ori de ce-o fi, numai bun să fie, alături.

1 Trackback / Pingback

  1. Antologia ”Next Up” – prima reacție critică – Adrian Voicu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*