”Aproape ghicitori sau neștiutele întâmplări de lângă noi” va apărea la Gaudeamus 2018

Dragi prieteni, sunt fericit să vă anunț că o nouă carte, de astă dată pentru copii mititei, dar și mai măricei, ce se va găsi la Gaudeamus 2018 la standul inimoasei Edituri Sonia (parte a Grupului Editorial frACTalia).

Sunt cu atât mai fericit cu cât ea va fi deschizătoare de drumuri pentru o nouă colecție, ”Pentru mari și mici”, dar și pentru că este ilustrată de un preatalentat băiețel pe nume Radu Ioan Podocea, elev în clasa a VII-a la Colegiul “Neagoe Basarab” din Oltenița.

Prin urmare și așadar, cu această fericită ocaziune vă invit să aflăm aventurile neștiute, nevăzute și nepovestite de nimeni (până acum) ale lui Costel, un păianjen cam credul, ale cărăbușului expert în arte marțiale, ale musculiței bețive specialiste în genetică ori ale râmei ce se visa câștigând un concurs de frumusețe și ale multor alte multe creaturi pe care nici cu mintea nu le bănuiți ori cu gândul să le gândiți.

Mulțumiri din suflet Iuliei (Militaru), Adinei (Uzunu), Oanei (Ispir) și tuturor celor care au adus la viață aventurile neștiute ale feluritor vietăți ce-și duc traiul discret, dar strâns împletit cu cotidianul nostru.

1 Trackback / Pingback

  1. 2018 – un an plin – Adrian Voicu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*